#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2012. jan. 9.

Anya Csodareceptje arcra

Sziasztok!
Már régóta tervezem ennek a post-nak a megírását, de soha nem jutottam el oda, hogy fotót is tudjak készíteni az "eseményről". Ez a bejegyzés amúgy egy házi készítésű arckrémről fog szólni, amit még régebben ajánlottak anyumnak. Így jutott el hozzánk ez a pakolás. -> 
Anyum egy módosabb ismerősével beszélgetett az arcápolástól, a ráncokról, meg úgy alapjáraton mindenről ami kicsit szebbé teszi a bőrt. Az illető hölgy a lehető legtöbb krémet kipróbált már, ami beígérte a ránctalanítást és a szebb "babapopsi" bőrt. Volt is rá pénze, hogy megvegye a termékeket. Nem egyet, nem kettőt.  És nem a pár ezres fajtákból. De mondta, hogy egyik sem ér semmit.
Szó szerint.
Ő már egy jó ideje csak egy dolgot használ az arcára!
Élesztő + méz!
Ez a titok nyitja. 
Nincs itt semmi őrült nehéz összetevő, sem beszerezhetetlen alapanyag. Csupán ez a két nagyon egyszerű hétköznapi dolog. 


Na de lássuk, hogy hogy is kell ezt. :)


Tehát ami kell hozzá:
-Fél kocka élesztő
 - fél kiskanál Méz

Elkészítés:
A fél kocka élesztőt egy kicsi mézzel összekevered, addig még csomómentes nem lesz. Az állaga ne legyen túl folyós mert az azt jelenti, hogy sok mézet raktál bele.
Utána egyszerűen a kezeddel felkened az egész arcodra. Ha a nyakad is problémás, akkor mehet oda is nyugodtan.
Ezután semmi dolgod nincs csak várni, még úgy megszárad, ahogy a képen is láthatod.

Javaslat:
A javaslatom csak annyi, hogy felkenés után tilos beszélni, mert amint elkezd az élesztő száradni, úgy fog folyamatosan potyogni a darabka az arcodról.
A másik javaslatom pedig az, hogy, ha nem akarsz a művelet után takarítani, akkor az öledbe rakj egy törölközőt, hogy a darabkák ne a földre essenek.
A harmadik javaslat a leszedéséhez kapcsolódik. Ajánlom, hogy ne egyből a csap felé menj, hanem elsőnek hajolj a kukád fölé és jól dörzsöld át a kezeddel az arcod, hogy a legtöbb darabka leperegjen.
Ezután langyos vízben jól öblítsd le.

Eredmény:
Babapopsi szerű pihe puha bőr. :)
Jah és elvileg ránctalanító hatása is van, de ezt én még  nem tudom nektek igazolni. :D2 megjegyzés :

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...