#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2012. jan. 11.

Egy kis személyeskedés

Sziasztok!
Gondoltam írok egy picit, hogy hogy vagyok mit csinálok mostanság. :)
Elmúlt a szilveszter, már javában  2012 van, de még mindig furcsa kimondani ekkora számot. 
Én nem fogadtam meg semmit, mert tök fölösleges ezt az újévhez kötni. Bármikor megfogadhatsz bármit.
A 2012-es év egyik legnagyobb változása, hogy hétfőtől anyummal elkezdtünk kondiba járni.
Eléggé rám fér, mert a tél alatt is híztam, meg amúgy sem voltam soha egy vékony alkat.
A nagy vágyam, hogy végre a nyári szünetben készüljenek rólam fürdőruhás, igazi nyár feelinges képek. :D
Az étrendem is változott egy kicsit, mégpedig a nassolni valók terén. Szinte teljesen kizártam a csokit, sós ropogtatni valót, sütiket. Néha, ha már este nagyon éhes vagyok bekapok egy szaloncukrot, és azzal elvagyok egy darabig. :D Ennyi csalás szerintem még bőven belefér. 
A konditeremről csak annyit, hogy mi 1,5 - 2 órát szoktunk edzeni, és a hiedelmekkel szemben a kondi korántsem olyan rémisztő, mint ahogy gondolnánk. Sokan amiatt nem mernek elmenni kondizni, mert, hogy ő kövér és biztos mindenki nézni fogja, hogy mit szerencsétlenkedik, stb stb.


Hölgyeim, ez nem így van! Sőt. Nagyot csalódtam, persze pozitívan, hogy milyen kedvesek és segítőkészek az emberek. Én eredetileg női konditerembe mentem, de végül is kiderült, hogy vannak már fiúk is elég nagy számban. Eléggé összeszorult elsőnek nekem is a gyomrom, hogy úristen fiúk is vannak, jézusom mit fognak gondolni rólam... Ez a feszélyezett helyzet korán abbamaradt, amikor láttam, hogy mennyit ökörködnek, meg hogy oltják egymást poénból a srácok. Teljesen jó hangulat szokott lenni. Jah és elmondanám, hogy, ha kövér is vagy, de elmész konditerembe, ott nem fognak se a fiúk se a lányok lenézni, sőt a fiúk tisztelik is ezeket a lányokat, akik küzdenek a jó külsőért. Én mindenkit biztatnék, hogy járjon el rendszeresen. 
Remélem az én alakomon is meg fog látszódni  az eredménye néhány hónapon belül. :)
 Most még nagyon lelkes vagyok, remélem nem fog abbamaradni ez az egész, mert most tényleg érzem, hogy sikerülhet.
Kb. 6-10 kilótól szeretnék megszabadulni. A 10 az már elég drasztikus lenne, de jó lenne végre az ötven akárhány kilót meglátni a mérlegen. :D
Ennyi lenne a gyors beszámolóm, remélem ezzel pár embert inspirálni tudtam. :)
Fogyózik még valaki rajtam kívül?

2 megjegyzés :

 1. Szia!
  Én is rávettem magam a mozgásra, szeretnék kb. 4-5 kilót leadni, mivel kicsi alkat vagyok, és nagyon meglátszik rajtam a karácsony, na meg a mozgáshiány. Elliptikus trénert használok, ami nálam és anyukámnál is bevált. Derékra és hasra nehezített hulahoppkarikával gyötröm magam.
  Mellette a csalántea nagyon jó - habár az ízét nem szeretem -, méregtelenítő és vízhajtó hatása miatt.

  VálaszTörlés
 2. :) örülök neki, hogy más is sportol! Igen a karácsony egy nagyon rossz dolog. :D A szomszédok is rengeteg sütit hoznak, meg anyum is vagy 5 fajtát csinált. Lehetetlen nem enni belőlük!
  De majd most Leadom az összes felesleget, az tuti! :D
  Mi már vettünk tavaly egy elliptikus trénert, itthon szoktuk használni, csak egy hibája van, hogy nagyon nyikorog, és az alattunk lévő szomszéd szerintem nem nézi jó szemmel a dolgot. :D

  VálaszTörlés

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...