#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2012. jan. 16.

Mai mesedélután

Sziasztok!
Ma nem tudtam sajnos blogot frissíteni, mert iszonyatosan fáradt és álmos vagyok. 
5-től 7-ig a konditeremben voltam, aztán még "vacsoráztam" és már 9 óra is van. 
A fejem is fáj már, úgyhogy kész vagyok.
Jah amúgy a centiben mérhető kondis eredményeimet mindig péntekre időzítem majd :) 
Huhh, de nagyon elfáradtam ma. 7 órám volt, abból 7et egy helyben üléssel töltöttem. :D Nagyon élvezetes. A gerincem alig bírja. A buszon is alig bírom tartani a fejem, mert annyira fáj már a nyakam.
Az utóbbi egy hétben elkezdtem azon tanakodni, hogy vajon mit lehetne kezdeni a hajammal, hogy ne csak úgy lógjon, nulla tartás és stílus nélkül. A frufru-n gondolkozom, de nem tudom, hogy be merjem-e vállalni. Eléggé kerek arcom van, nem tudom, hogy hogyan állna. Lehet, hogy a hajvágást a nagy fogyásom után-ra tervezem. Hátha az arcom is változik egy kicsikét :D Sose tudni.


Na de témaváltás.
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én már teljesen rá vagyok hangolódva a tavaszra. 
Már alig bírom kivárni. Múlt hét pénteken nagyon sütött a nap, fekete kabátban voltam, és amikor elállt a szél teljesen meleg volt, ahogy a napocska sütötte a kabátomat. Tiszta tavasz feeling. Imádom. :)

Lehet, hogy az elsietett tavasz érzetemnek köszönhető az is, hogy totálisan szerelmes hangulatban vagyok. :D Még jó, hogy van párom, legalább ki tudom rajta élni a szerelmes/nyálas hajlamaimat. :D
Nem tudom, hogy ő ezt mennyire preferálja, de hát ez van, én már csak ilyen érzelgős szerelmetes típus vagyok és leszek is. :)
Még így (lassan) 3 év után is ugyanannyira vagyok szerelmes, szóval az idő rajtam aztán nem fog az érzelmek terén. :D Valami aprósággal mindig szeretem meglepni a párocskámat, vagy egy kis üzenettel, vagy aranyos sms-sel. :D Szerintem mindenkinek jól esnek ezek a kis apróságok. És én meg tökre szeretettel csinálom, na meg nekem is jóérzés kedvesnek lenni valakivel, akit szeretek. Pfúú de nyálas voltam megint. :D Háhá na nem baj. 
A párom húgától kaptam egy csomó kozmetikumot, ami neki nem jött be, vagy allergiás rá, stb stb. 
Pl. egy tök jó állapotban lévő, alig használt NYC púdert. Nem tudom, hogy mi baja lehetett vele, minden esetre nekem eddig nagyon bevált. :D Épp most kentem be magam SUNFLEUR csokis pakolással. Annyira isteni illata van . Áh imádom egyszerűen ezt az arckrémet. Szerintem örök barátra leltem. Kíváncsian várom a további 2 db teszt terméket a cégtől. :)


Na de nem regélek tovább. Megyek lassan és bevágom a szunyát, mert holnap még korábban kell kelnem sajnos :/
Mindenkinek szép estét, és mégszebb reggelt kívánok! :)
Puszi
CHU CHU


U.i.: Holnap jól öltözzetek fel mert nagyon nagyooon nagyoon hideg lesz!
Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...