#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2012. jan. 12.

Mai zsákmányok

Sziasztok!
A héten barátnőmmel megbeszéltük, hogy megyünk a WestEndbe kicsit költekezni. Az egész vásárlás mondhatni kudarcba fulladt, mert szinte semmi hordhatót nem találtunk. Barátnőm is csak egy Mango farmert vett. Egyszerűen annyi a gagyi cucc, hogy az hihetetlen. Voltunk C&A-ban, H&M-ben, Mango-ban, Tally Weijl-ben, Bershka-ban. Egy olyan üzlet sem volt, ahol találtam volna normális pulcsit. De nem csak az akciósak között nézelődtem, hanem a normál árúakat is végigpásztáztam. A pulcsik vagy ilyen nagyon vékony kis semmi anyagúak, vagy ilyen mesefigurás, vagy nagymama feelinges. Tök rossz volt :/  lejártuk a lábunkat a semmiért. Pár zsákmányt azért sikerült beszereznem. A Tally Weijl-ben vettem akciósan egy kendőt/sálat, ami végül is megérte, mert 2500Ft helyett 1200 volt. Annyit még kiadok egy sálért. Aztán még a Rossmann-ban vettem egy SUNFLEUR csokis arcpakolást, mert sok jót hallottam róla, és még egy Kénsampont. 
Erről a kettőről majd írok nektek tesztes bejegyzést. Persze egy kis idő múlva, hogy tényleges véleményt tudjak mondani róluk. :)
A westend-es csalódás után volt még időnk, szóval elmentünk a Hádába, ahol sikerült 2 felsőt találnom. Pulcsi persze itt sem volt.. Na, de most jöjjenek a képek. :)

 Hádából 2 csipkés felső


 Csokis krémpakolás + Kénsampon

Felvéve :)


4 megjegyzés :

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...