#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2014. márc. 16.

F.T. Island - Új japán kislemez


Sziasztok!
Hoztam nektek egy kis zenei újdonságot az F.T. ISLAND nevezetű koreai bandáról. 
A zenekar hamarosan visszatér a japán zenei piacra is, ugyanis április 2-án egy újabb japán kislemezzel rukkolnak elő. A bandának ez immáron a 13. kislemezük, aminek Mitaiken Future nevet adtak. A lemez több verzióban is meg fog jelenni. 


A hivatalos zenei csatornán már be is mutatták a legújabb PV előzetesét. 


A bandáról röviden:

Az F.T. Island, Five Treasure Island, vagy FTI egy öttagú dél-koreai fiúbanda. A tagok Choi Jong Hoon (vezető, gitáros és zongorás), Lee Hong Ki (főénekes), Lee Jae Jin (basszusgitáros és énekes), Song Seung Hyun (gitáros és énekes) és Choi Min Hwan (dobos). A debütáló albumuk címe "Cheerful Sensibility"; ez volt a hatodik legnépszerűbb album 2007 évében. A "Lovesick" című debütáló daluk a K-pop grafikonok legtetején állt 8 héten keresztül.
Oh Won Bin is a zenekar tagja volt egészen 2009 elejéig, azután kilépett.
A "Five" ötöt jelent, így azt szimbolizlja, hogy a zenekar 5 tagból áll. A "T" vagyis "Treasure" kincset jelent, mert úgy gondolják, képesek olyan zenét csinálni, ami olyan, akár egy kincs. Így lett "Five Treasure" a nevük, amely később átalakult "Five Treasure Island"-dá, amely amúgy azt jelenti, hogy "Öt kincses sziget".


Forrás: 
http://en.wikipedia.org/wiki/F.T._Island
SoundOfAsia


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...