#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2014. ápr. 18.

Új Sailor Moon ihlette bolt Japánban!

 

Még 3 hónap van hátra az új Sailor Moon sorozat megjelenéséig. 
Rengeteg új cuccot dobtak piacra Sailor moon témában, mint a fehérnemű, kutyaruházat, ékszerek, de most egy áruház is csatlakozik a Sailor Moon lázhoz, és a legkülönfélébb ruhákat árulja a SM rajongó lányoknak. 


Némely pólón egyenesen Bunny (Usagi) arca díszeleg, de ha kevésbé közvetlenül szeretnéd a ruháidon a rajongásodat kifejezni, akkor találhatsz egyszerű pulcsit is, aminek csak a cipzárján található meg az a bizonyos félhold jelkép. 


Találhatunk még a boltban aranyos masnis kardigánokat is. Első ránézésre csak egyszerű kardigánnak tűnnek, de a rajongók azonnal észrevehetik, hogy ezek a főszereplők ruháinak színkombinációi. 
Balról Jobbra: Usagi, Merkúr tündér, Mars tündér. 


Ha ruhát nem is akarsz, telefontokot és táskákat is vásárolhatsz a boltban. Rengeteg fajta közül lehet válogatni, nagyon szép a kivitelezése az összes terméknek. Nem keltenek gagyi hatást. 


A bolt nem tart örökké, csak korlátozott ideig nyitott ki, így kedves Japánban élő olvasóim, ha akartok valami fan cuccot, még most térjetek be az áruházba. :)A bolt címe: Tokyo-to, Shinjuku-ku, Shinjuku 3-14-1 
Honlap: https://www.isetan.co.jp/icm2/jsp/store/shinjuku/
2 megjegyzés :

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...