#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2014. jún. 23.

Conpót 2 élménybeszámoló - Anime piac, avagy szerezd meg hát mind!Sok a limlomod? Már túl sok Naruto figura porosodik a polcodon? 
A Nana 6. olasz nyelvű kötetével sem tudsz mit kezdeni? 
Akkor július 21-én a Müsziben megtartott Anime piac (volt) a te helyed! 
A 11 órakor megnyílt kapuk mögött kedves és bőséges portékával megáldott árusok várták a vastagtárcás vevőket. 

Persze a drága figurák mellet rengeted olcsóság is fellelhető volt. Filléres mangák, szerzői kiadványok, kézműves szépségek, parókák és keleti finomságok.
Aki, mint én, kicsit óvatosan közelíti meg a japán ízeket, annak a kóstoló lehetősége remek alkalom volt az ismerkedésre. Nagyon finom volt, Anyu főztjét mindenkinek bátran ajánlom!
Tömegtől nem kellett tartani, rengeteg hely volt, az első hullám után megcsappantak ugyan az emberek, de így legalább az árusoknak volt idejük egymással ismerkedtek, vásárolgatni, cserélgetni.
Az árusok, egyébként, mind nagyon rugalmasak voltak, már az árak tekintetében, egy kis alku, csere, mind belefért, megfűszerezve egy kis animés eszmecserével. 
Akinek csak 1-2 aprósága volt, amit értékesíteni szeretett volna, annak a MAT pult volt a tökéletes választás, ahol a kedves segítők elvégezték helyettük a piszkos munkát.
16 órakor jött a várva várt tombola! Az árusoktól pultdíjként beadott mangákat, ékszereket, figurákat és egy óriási plüss Kont sorsoltak ki! 
Egy szó, mint száz, aki ellátogatott az tuti nem távozott tömött erszénnyel és üres kézzel, míg az árusok szatyrai biztosan könnyebbek lettek. 
Én, személy szerint, remélem, hogy lesz még ilyen rendezvény, és hogy továbbra sem lesz bűn ilyen jó áron vásárolni. :D


Forrás: Murányi Andrea
Képek: Conpót csoport tagjaitól

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...