#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2015. aug. 25.

A híres MakeUp Erasert helyettesító sminkeltávolító kendő 240Ft-ból!

Sziasztok!
Nemrég óriási őrület lett a MakeUp Eraser nevezetű sminkeltávolító kendő. A youtube és a külföldi blogok is tele vannak jobbnál jobb teszt képekkel, videókkal. Egy ideje elkezdte nekem is izgatni a fantáziámat. Hát miért is ne. Sajnos az első dolog ami elrettentett az az 5500-7500Ft-os ára, ami valljuk be egy darab apró smink "törölközőért/kendőért" icipicit baromi drága. :D 
Viszont elkezdtem pro és kontra dolgokat összegyűjteni, hogy meggyőzzem magam, miért is van nekem szükségem a Makeup Eraserre. :D 

► Először is, ha lusta vagy elég csak picit bevizezni a kendőt, és tükör se kell, csak beletemeted az arcod és le is jön az egész smink. Csábító ugye? Főleg egy bulis éjszaka után.. hm..
►A másik dolog a pénz spórolása. Számoljátok csak össze hány db vattapamacsot/korongot használtok el nap, mint nap, hogy leszedjétek a sminketeket. Óriási pazarlás, pénzkidobás. Nem beszélve a sok sminklemosóról, amit én konkrétan használok az 700Ft, és nem valami nagy adag. 
► Harmadik, ami miatt szerintem a legtöbben választják ezt az új sminktörlőkendőt a káros összetevők elkerülése, ami a sminkeltávolító folyadékokban van. 
De még a sok PRO ellenére is az ár miatt viszolyogtam a vásárlástól. Ez az egy volt, ami KONTRA. 

És akkor jött a vásárlás anyukámmal. :D 
Bementünk egy nagyobb szabású kínai vegyes boltba, és akkor mosolygott rám ez a cuki baglyos törlőrongy. Eszembe jutott, hogy az anyaga valamire engem nagyon emlékeztet. Hát persze, a MakeUp Eraserre. Megtapiztam, megnéztem, gondolkoztam megvegyem-e. Hát megvettem, és tudjátok mit? Nem bántam meg. Sőt. 
Olvastam már egy másik blogon, hogy Vileda kendővel helyettesítették a MakeUp Erasert, de bevallom 2000Ft-ot is sokaltam érte. :D Tudom tudom, ennyire ne legyek spúr mi? 
Ez a kendő pedig összesen 240Ft volt! Igen 240ft! :D 
Anyukám nem kicsit nézett hülyének, amikor elmondtam, hogy mi a tervem a kis baglyossal, persze nem szólt bele megvettük, nem nagy összeg. Megkerestem az eredeti törlőkendő használati utasítását, és nagyjából követtem az ott írtakat. Ahogy a képen is látjátok, be kell picit vizezni, aztán jöhet a smink letörlése. 


A kendő anyaga egyébként picit más, mert rövidebbek a szálaik, mint az originálnak, viszont ugyan úgy van egy hosszabb és egy rövidebb szálakat borító oldala is. Nagyon picit bevizeztem a baglyos kendőt, nem folyt belőle a víz, hanem csak a kezemmel ráfröcsköltem egy kis vizet, és elkezdtem törölgetni vele az arcom. Képzeljétek el, az összes sminkem lejött vele, pedig most volt rajtam 2 réteg szempillaspirál, alapozó, pirosító, kontúr, rúzs, és szemöldökfesték is. :D 
Nem hittem a szememnek, nagyon röhögtem, amikor megláttam a tükörben magam, és rájöttem,h ogy ez tulajdonképpen csillagos ötös sminkeltávolításból, és spóroltam 5 ezer ft-ot. :D 

▼ A jobb oldalon a már használt kendőt láthatjátok. Elég jól dolgozott a kicsike. :) 
▼ Az original makeUp Eraser anyaga. 

Tehát, mi a tanulság? Ne szaladjatok megvenni rögtön valamit, mert lehet, hogy van egy márkátlan fajtája az adott tárgynak, ami teljesen ugyan azt tudja produkálni, mint az eredeti. 
Ha találkoztok hasonló, két oldalú, kicsit plüssös érzetű kendővel, ne habozzatok megvenni, én nagyon ajánlom mindenkinek. 
Persze még tesztelés alatt van a dolog, megnézem, hogy mennyire kimosható, és, hogy mikortól fog foszlásnak indulni ez a jövő zenéje. Ennek ellenére, én leadtam a voksom a kis kínais törlőrongyomra! (és szerintem aranyosabb is, mint a rózsaszín) ^^ 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...