#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2015. szept. 7.

Review│ Etude House - My Beauty Tool Secret Brush121 Skin


Sziasztok!
Ismét hoztam nektek egy teszt bejegyzést, méghozzá az Etude House híres ecsetéről. Magyar viszonylatban még nem túl sok tesztet lehet róla találni, ami vélemény van róla az is csak krémmánián található, ha jól tudom, úgyhogy, aki már egy ideje szemezget ezzel az ecsettel, akkor most talán a cikk végére el fogja tudni dönteni, hogy szüksége van-e rá, avagy sem. :) Az ecsetet a W2Beauty oldalról rendeltem. Egy bizonyos összegig rendelhettem tőle ingyen a partnerprogram keretében, és mivel már ezer éve kerülgetem ezt az ecsetet most lecsaptam rá. Hogy egy picit a W2Beauty oldalról is meséljek, ez egy nagyon megbízható oldal, egy rendkívül szimpatikus, segítőkész lány üzemelteti a webshopot, tudtommal soha semmi gond nem volt a rendelésekkel kapcsolatban. ( Több review-t olvastam a webshopról ). Ingyen shipping van a világ minden tájára, emiatt kicsit drágábbnak tűnhetnek a termékek. Nyugodt szívvel tudom ajánlani nektek, a csomagra nem írják rá a teljes összeget, így nem kell félni a vámtól sem. Mellesleg nagyon gyorsan valami 1,5 hét alatt meg is kaptam a csomagot, ráadásul pont szombaton, mert munkanap volt, vagy mi a szösz. :D Nagyon örültem neki. 

Szeretnél 5.00$-t spórolni? Írj nekem és küldöm is a kódod! :) 


Ebben a kis végtelenül aranyos műanyag tasakban érkezik az ecset. A tasakom egy picit megnyomódott, de az ecsetnek semmi baja, úgyhogy ez nem vont le az élvezhetőségéből. :) 


 Az ecset mellé kapunk még egy kerek kis szivacsot is, ami segít tökéletesíteni az alapozó felvitelét.


A keféje valami hihetetlenül finom, puha. Viszonylag nagyméretű, tehát nagyon könnyű vele dolgozni. A kis szivacsot külön gondosan csomagolták. ( Etude minőség khöm ) 
Egyszerűen szerelem ez az ecset. Nemrég vettem egy 11 db-os ecsetkészletet, köztük 2 alapozóecset is volt, de mióta megvan nem tudom rávenni magam, hogy ne ezt használjam. :D 
Olyan mintha egy vászon lennél, és festegetnél az arcodon. 
Seprő mozdulatokkal kell egyébként felvinni, és folyékony alapozóhoz van ez az ecset hivatalosan. 
Nem tudom jobban leírni, de valami hihetetlenül szépen lehet felvinni vele az alapozót. Nem foltos, nem maszatos, nem maszk hatású, ilyen egy tökéletes ecset. 


A szivacsot csak egyszer-kétszer használtam még, mert a másik ecset fej annyira tökéletes, hogy nincs szükségem a szivacsra. Az ecset egyébként cserélhető fejjel van ellátva. Remélhetőleg a jövőben kiadnak csak "fej" részt is, hátha így olcsóbb lenne. Bár már kimostam egyszer, és semmi baja nem lett, de egy idő után azért csak el fog használódni, amikor is jó lenne egy csere "fej"
Mit gondoltok erről az ecsetről? 
Esetleg nektek van már egy ilyen csodafegyver a készletetekben? 


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...