#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2016. febr. 7.

Az új 2016-os naptáram │ Dolce Blocco ♥ Femme Fatale

Sziasztok! Igaz, hogy elmúlt a január, de azért gondoltam még nem késő bemutatnom az idei év szerelmét, ami nem más, mint az immáron már teljesen megszeretett Dolce Blocco márka egyik újdonsága a Femme Fatale névre hallgató Secret Planner. A naptárat nagy örömömre tőlük kaptam, így elsőként kaphattam kézbe ezt az újabb kis csodát, ami bevallom most ismét lenyűgözött. 
( Itt még egyszer szeretném megköszönni. :) )


A naptárat egyébként a legtöbb nagyobb írószerboltban is megtalálhatjátok. Pl. Campona, Mammut és Westend, de Tesco-ban is találkoztam már velük. 
Én ismét a 176 oldalas, 13 cm x 20 cm -es változatot változtattam, ami nagyjából egy kisalakú füzetméretnek felel meg. (kb. A5)  Régebben volt kisebb naptáraim is, de rá kellett jönnöm, hogy ez az én naptárméretem. Kényelmesen elférek benne, nem kell mikroszkopikus betűkkel írnom, elfér bőven bármelyik táskában, így szerintem örökre ennél a méretnél fogok maradni.

 
Nah a minta ismét megér egy misét. Valami csodálatos lett. Megpróbáltam nektek úgy fotózni, hogy látszódjon a többféle anyag, ami az előlapot borítja. Először is a vakdombornyomás ismét nagyon szépen sikerült. A virágok kiemelkednek a borítóról. Csodaszép. Alul és felül a fekete részen lévő  soft touch fólia pedig ad egy selymes, puha érzetet. 

A választás egyébként nehéz volt, mert ez a kék változat is nagyon nagyon tetszett, de végül ismét győzedelmeskedett a fekete "szín" iránt érzett elmélyült szerelem. :D 


Most pedig lássuk is a naptár belsejét.
 Ismét a titokzatos fekete szín fogad minket, 
egy szépséges lila virággal és a naptár nevével kiegészítve. 
 Az idei naptár kicsit kiegészült a tavalyihoz képest, amit egyébként EBBEN a bejegyzésben olvashattok. Röviden a naptár tartalmazza az alábbiakat: összesített naptár, havi előjegyzési naptár, névnapjegyzék, nemzetközi ünnepek, telefonregiszter, menzesz naptár, jegyzetlapok. A naptár elosztás nagyon szuper. Imádom, hogy majd egy teljes oldal vonalas felület áll rendelkezésünkre, ha egyéb dolgokat is fel kéne jegyeznünk. Nekem a napoknál lévő két kis rubrika tökéletesen elég szokott lenni. A jobb oldali részre pedig általában a fogyókúrámmal, munkámmal, és az egyetemmel kapcsolatos teendőimet írom fel, amihez általában kell egy féloldalnyi hely. Szóval most is azt tudom mondani, hogy az elrendezés hibátlan! 
Végre nem 2-3 centis mini rubrikákra vannak felosztva a napok. 
És egy kis újdonság! A secret planner is kiegészült a heti idézettekkel,
 ami szerintem nagyon aranyos, jó néha ilyeneket olvasgatni. 
(Pedig a FB üzenőfalamon általában utálom az idézeteket, 
de egy naptárban szívesen olvasgatom őket
 A hónap elején pedig ilyen kis összesítő oldalaink is vannak az adott hónapra vonatkozólag. Van jegyzetnek hely, jobb oldalt listába szedhetjük a fontos dolgainkat, és bal oldalt alul pedig feljegyezhetjük a szülinapokat is, és, hogy milyen ajándékot tervezünk vásárolni az illetőnek. 
Nagyon kis hasznos oldal. Én pl. a fizetésemet vezetem ezeken az összesítő oldalakon. :D


A névnapok sosem az erősségeim, általában mindenkiét elfelejtem, de a Dolce Blocco naptárban még egy ilyet is kaptunk. :) 
Megvásárolható:
 http://www.dolceblocco.shop.hu/femme_fatale_secret_planner

6 megjegyzés :

 1. Én is ezt a naptárat néztem ki még tavaly év végén, egy hónapig szemeztem vele amíg eldöntöttem, hogy megveszem, de végül más naptáram lett sajnos :( majd jövőre megszerzem ezt a kis szépséget:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is még év végén kaptam meg, az egész dolce blocco kollekcióból választhattam én is, elég nehéz volt a döntés mert mindegyik nagyon tetszett. A levendulás is nagy kedvencem volt még többek között. :)

   Milyen naptárad lett végül? ^^

   Törlés
  2. Csak egy sima, egyszerű fekete naptár, semmi disz semmi extra :( de a célnak ez is megfelel :D

   Törlés
  3. Persze, jobb mint a semmi. De amúgy én tuti kidíszíteném valami matricákkal vagy hasonlókkal. Feketét meg alapból könnyebb díszíteni. :D

   Törlés
 2. Gyönyörű *_*
  Én sajnos mindig megkapom azt, amelyiket szüleim innen-onnan kapnak, mert ők úgyse használják, de majd egyszer...c: Egyszerűen rettentően szép, élvezet lehet vezetni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Nekem is nagyon tetszik! ^^
   Naptár színben mindig győz a fekete. :D
   Egyébként, amikor még én is középsulis voltam, akkor ugye nem volt saját fizetésem, ezért mindig a karácsonyi pénzt direkt szép határidőnaplókra költöttem. :D
   Nagyon sok koreai naptáram van. Némelyik keménykötésű, belül színes oldalakkal.
   Bár mostanában már nem találtam olyat ebay-en, pedig mindig onnan rendelgettem.
   Igaz ilyen 4-5 ezer ft-os áron, de nekem akkoriban abszolút megérte. :D

   Törlés

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...