Sziasztok!
Hoztam egy kis WISHTREND újdonságot. Mostanában úgyis mindenki rákapott a koreai arcápolásra. Lassan mindenki kezd rájönni, hogy ezek az ázsiaiak bizony tudnak valamit a bőrápolás terén. Én már szinte teljesen lemondtam a hazai kozmetikumok, bőrápoló termékek vásárlásáról. Egyedül talán testápolót/tusfürdőt és sampont veszek meg a drogériákban, de az arcápolási rutinom már teljes mértékben átállt a koreai termékekre. Erre a két új termékre bukkantam a WISHTREND hírei között. Mostanában a C-vitamin nagyon elterjedt hozzávalója lett a termékeknek, ugyanis heghalványító és gyulladáscsökkentő hatása is van. 
Egy szappan mindennapos használatra! Ha kombinált bőröd van akkor ezt neked találták ki. Nem kell aggódnod, hogy a termék túlszárítja a bőröd, ugyanis ez a szappan segít megküzdeni a száraz hámló foltokkal is, miközben a zsírossággal is felveszi a harcot. 

Arcra, de akár egész testre is használható C-vitaminos szappan pattanásokra, aknéra. Természetes összetevőkből készült, kézzel gyártott. Segít helyrehozni a pattanásos bőrt, és közben a régi pattanások hegeit is segít begyógyítani/halványítani. 


Használj hozzá kupont! 

10% COUPON :
 +$50 feletti megrendelés esetén -10% kedvezmény!  

WISHAF10OFF
INGYEN AJÁNDÉK KUPON: 
 One Klairs Face soap  +$59 megrendelés esetén !
 Használd a megrendelés végén a megadott kódot! :

ACNESOOTHINGSOAP