#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2016. máj. 29.

⦗ COSMETIC ⦘ Koreai kozmetikum teszt │Etude House Baking Powder BB Deep Cleansing Foam Review


Már elég régóta megvan az ETUDE HOUSE Baking Powder nevű arctisztítója, hogy véleményt mondjak róla. Igaz, hogy csak a 30ml-s mintát vettem meg belőle, de olyan lassan fogyott, hogy csak mostanában dobtam ki a kukába. Ha jól emlékszem tavaly olyan nyár vége ősz környékén rendeltem egy nagyobb koreai csomagot, amiben ez a kis tubus is helyet kapott, mert olyan olcsó volt. 


Az állaga nagyon puha, krémes, előtte hasonló állagú termékem még nem nagyon volt. Ahogy a közelebbi képen látszik is,  kicsit ilyen "vattacukor" jellege van. Amint elkezded a bőrödön eldörzsölni, az anyag formulája megváltozik, és nagyon krémessé változik, élvezet vele arcot mosni. 
Az illata nagyon finom citromos, én a véleményekkel ellentétben nem érzem rajta a sütőpor szagot. Mindig szerettem elővenni arctisztításkor, bár én nem mindennap vettem elő. Nagyjából heti 2-3 alkalommal használtam, ami szerintem az én arcomnak elég is. 
A sminkmaradékot, szennyeződéseket szerintem nagyon gyorsan és könnyedén szedi le, és mivel sütőpor is van benne, a kis szemcséket érezni is lehet, ami gyengéden tisztította ki a pórusaimat. Erre szükségem is van, mert az orrom elég mitesszeres tud lenni, de én nem szeretem a nagyon nagy szemcsés arctisztítókat, mert úgy érzem, hogy azok többet ártanak, mint használnak a bőrömnek. 
Ez pedig pont a kettő között van a mini szemcséivel. 


Összességében én meg vagyok vele elégedve, úgyhogy előfordulhat, hogy a jövőben meg fogom venni a nagyobb kiszerelést is, bár még van egy másik 30ml-s tubusom is, ami a szekrényben lapul, úgyhogy előtte még azt elhasználom. Az a baj, hogy itthoni viszonylatban hasonló jellegű és állagú krémes tisztítóval nem találkoztam még a drogériákban, úgyhogy szerintem én leteszem a voksom a koreai termékeknél. 


Megvásárolható a roseroseshop.com oldalán.


 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...