#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2016. aug. 25.

⦗ COSMETIC ⦘ C20 Pure Vitamin C 21.5 szérum tapasztalatok | WISHTREND Koreai Teszt


Sziasztok!
Június vége felé felkeresett a WISHTREND koreai webshoptól egy hölgy, hogy szeretnék-e tőlük kipróbálni valamit az aktuális kedvencek listájáról.
Természetesen nem mondtam nemet, mivel a bőröm nekem is a kicsit problémásabbak közé tartozik a néha fel-fel tűnő nagyobb pattanások miatt,
így bármit kipróbálok, amiről úgy gondolom, hogy segíthet.
Ez persze nem befolyásolta a véleményemet!  A WISHTREND weboldalt egyébként már elég rég óta követem én is, mivel minőségi koreai kozmetikumokat árulnak, és gyártanak. Pl. a cikkben szereplő C 21.5 szérum gyártója is maga a WISHTREND cég. A szérum 2015-ben debütált, amikor is a kisebb testvérét, a sima C 20 nevezetű szérumot leváltotta a nagy-testvér, a C 21.5
Sokan kérdezik, hogy mi egyáltalán a  különbség a két szérum között?! 
Az egyik, amit első ránézésre is megállapíthattok már a dobozáról,
hogy a C 21.5 sokkal kevesebb összetevővel rendelkezik, jobban koncentrálva a c vitaminra.Ezt a kis csomagot kaptam a WISHTREND-től. Sajnos a szállítás során a doboz enyhén meghorpadt, de szerencsére a termék épségben érkezett a plusz merevített kartonnak köszönhetően. 
Kaptam egy RED serum mintát is, amit még nem sikerült kipróbálnom, mivel általában egyszerre csak 1-2 dolgot használok tesztelgetés során.És most lássunk pár alapvető információt és ígéretet a termékről: 

 - kevesebb összetevő, nagyobb hatékonyság
- megnövelt C-vitamin tartalom a ragyogóbb, egyenletesebb bőrért
- halványítja az elszíneződéseket, pigmentfoltokat
 - megújítja, táplálja, egészségesebb kinézetűvé teszi a fakó, száraz bőrt
- nyomtalanul felszívódik, nem hagy ragacsos réteget 
Összetevők
Hippophae Rhamnoides Water (70%), Ascorbic Acid (21.5%), Sodium Lactate, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Allantoin, Xanthan Gum, Ethyl HexanediolA terméket rögtön hűtőben kell tárolni, miután felbontottad. 
Ez nagyon fontos, mert sajnos sokan panaszkodnak megromlásra, de azt elfelejtik megemlíteni, hogy nem éppen úgy tárolták a szérumot, ahogy elő van írva. 


Tapasztalataim


A szérumot nagyjából 1,5 hónapja használom. Ezen idő alatt a fele fogyott el, pedig nem igazán voltam vele gazdaságos. Nem csak 1-2 cseppet használtam.
A terméket egy ampulla segítségével kell az arcra felvinni,
 így mondhatni teljesen higiénikusan lehet használni. 
Általában egy fél ampullányit szoktam az arcomon eloszlatni.  
A szérum állagáról feljebb találtok képet. Egy teljesen vizes állagú termékről van szó, így kicsit óvatosan kell vele bánni, nehogy a földön landoljon a termék az arcunk helyett. :D 


Én minden nap este használom, így elkerülöm a kissé hosszabb száradási idő miatti problémát. A termék azt ígéri, hogy ez már nem marad  ragacsos, mint a régebbi társa. Ezt be is váltja, de elég sok idő kell hozzá még tényleg annyira megszárad, hogy nem ragad. Másoknak ez kissé zavaró tényező lehet, hogy ha reggel akarja az ember használni sminkelés előtt, de engem így esti használatkor pont nem érdekel, hogy mennyire marad ragacsos az arcom. Mire ágyba kerülök zuhanyzás után,  pont ragacsmentesre szárad. 


A C 21.5 szérum a legelső szérum, amit valaha használtam, így túl sok tapasztalatom nincs ezzel a terméktípussal kapcsolatban, de továbbra is fent tartom azt a felfogást, hogy ezeknek a szérumoknak biztos, hogy van jótékony hatásuk, de ezt nem 1-2 hónapon belül fogjuk meglátni, hanem lehet, hogy 1-2 év hosszas használat után. Szerintem egy teljes üvegcse elhasználásától ne várjatok nagyon csodákat, biztosan több időre van szüksége a bőrnek, hogy látható eredmények legyenek, pláne egy nagyon pattanásos, heges bőr esetén. Nekem szerencsére nincs óriási bőrproblémám,  csak "piros" napok körül jön ki egy két nagyobb pattanás, amit persze néha én is sebesre nyomkodok, mert ilyenek vagyunk, mindig piszkáljuk azt, amit egyébként nem kéne. A sebeket viszont szerintem gyorsabban gyógyította, hegem és piros foltom sem maradt, pedig egy-egy pattit a 1,5 hónap alatt igen szépen sikerült elintéznem. :D  Így emiatt újra is venném a terméket. Szeretem is használni, mert másnap az ágyból kikelve kicsit szebbnek érzem tőle az arcom, pedig estére nem használok éjszakai arcápolót, csak a szérumot. 


Ha hegekkel, piros foltokkal esetleg sok pattanással küzdesz, akkor javaslom a termék kipróbálását, lehet, hogy egy pattanásosabb bőrön már előbb is látható lesz a változás, nem úgy, mint nálam, akinek csak havonta van 1-2 darab elvétve. Ha pedig nem vagy pattanásos, csak éppen idősödő bőröd van, vagy szeretnél egy kis extra ápolást a bőrödnek, amiről tudod, hogy nincs tele mindenféle kemikáliával, ami csak jobban árt, mint használ és eltömíti a pórusaidat, akkor is ajánlom a terméket, főleg hosszabb távú alkalmazásra! Ártani tuti nem fog ártani. A c vitaminról még az idősek is tudják, hogy csodaszer, így bőrre kenve sem lehet kevesebb hatása. :) 

Megvásárolható:
C20 Pure vitamin C 21.5 szérum | LINK


Forrás: www.kremmania.hu

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...