#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2018. nov. 14.

[CULTURE] Egy férfi, aki férfi elvett feleségül egy Hatsune Miku hologramot

Nemrégiben jelentek meg a hírek, hogy Japánban egy férfi, azaz Akihiko Kodomo, elvette feleségül egy híres, virtuális karakter hologramját, Hatsune Miku-t. A hologramról az első promó videót itt találjátok. Nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de engem egy picit ez a sztori emlékeztet "A nő" című filmre. Ha még nem láttad, ITT megnézheted az előzetest, szerintem egyébként nagyon érdekes felvetés, és elgondolkodtató.


Az esküvőre való felkészülés, az iskolaigazgató Kodomo szerint 6 hónapig tartott és több, mint 13.000 fontot ( azaz közel 5 millió forintot) költött a ceremóniára. Kodomo nyitott egy twitter fiókot is, amin végigkövethetitek az esküvővel kapcsolatos részleteket, fotókat.

Twitter fiók: @akihikokondosk

Az ceremónia november 4-én volt, Tokió szívében a La Cari Amore nevű kápolnában, de sajnos Kodomo egyik családtagja sem vett rajta részt. Kodomo anyja szerint "Nincs semmi, amit ünnepelnem kellene". - meséli kissé szomorúan Kodomo. Habár a családtagok közül senki sem ment el, 39 barátja részt vett az esküvőn, akik nászajándékul nagyjából 6.000 font körüli összeget ajándékoztak az újdonsült férjnek.Bár Kodomo technikailag Hatsune Miku hologramját vette el feleségül, az esküvőn Miku plüss verziója volt jelen. Kodomo még jegygyűrűt is vásárolt magának és a plüss verzió Miku-nak is. Ugyan az esküvőnek nincs jogi státusza, a Gatebox ( a hologram hivatalos gyártója ) kiállított neki egy esküvői tanúsítványt, ami bizonyítja, hogy hús-vér ember és hologram között nincsenek határok. Vicces egyébként, hogy az eset nem egyedi, hiszen a Gatebox több, mint 3700 ilyen igazolást állított ki, tehát Kodomo esete cseppet sem egyedi.

Kodomo elmesélése szerint több, mint egy évtizede szerelmes Hatsune Miku-ba, és már nagyon régóta tervezte ezt az esküvőt. Az interjúra során elmondta, hogy számos munkahelyi zaklatás érte, és a múltban több nő is elutasította, ezért döntött úgy, hogy egy kétdimenziós "nőt" vesz feleségül. "Ő nem fog megöregedni, meghalni, megcsalni vagy eltűnni." - mondta.


VIDEÓ


Forrás: Kodomo twitter account
Japantimes.co.jp

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...